σαρδελα η γαυρακι

Ειδα λεει οτι εχα βρει ενα σαρδελακι η γαυρακι( δεν ειμαι σιγουρος) εξω απο το νερο, ηταν πολλι ομορφο και γιαλιστερο, το σηκωσα και το πηρα στην αγκαλια μου ηταν μεγαλο χοραγε ακρηβος στην ακγαλια μου αλλα εγω το ειχα στο νου μου σαν μικρο ψαρακι.ημουν σηνεπαρμενος απο το ψαρι αυτο, το θαυμαζα, θαυμαζα την γιαλαδα του ηταν σχεδον σαν να μου χαμογελαει, πηγενα απο δω και απο εκει δηχνοντασ το ψαρακι σε οποιον σηναντουσα στο δρομο μου,. σε καποια φαση σκεφτηκα να παω να το δειξω στην κοπελα μου(παρεπιπτοντοσ την περιοδο εκινηπου ειδα το ονειρο περναγαμε μια σοβαρη κριση με την σχεση μου) αυτο θα ειναι το παιδακι μας σκεφτηκα. Εκεινη την στηγμη ερχετε καποιοσ και μου λεει ρε φιλε τα ψαρια δεν ζουν εξω απο το νερο, πανικοβληθηκα και αρχησα να βλεπο οτι το ψαρακι αρχησε να μην την παλευει, το εβαλα σε ενα δοχειο με γλυκο νερο σαν λυση εκτακτησ αναγκησ μεχρι να βρω θαλλασινο νερο, καποιοσ μου εδειξε οτι εκει περα ηπαρχει θαλλασα και κοιταξα προς την κατευθηνση που μου εδειχνε η θαλλασα φενοταν πολλι μακρια, στην αρχη απογοητευτηκα με την αποσταση και σκεφτικα να τα παρατησω στο τελοσ ομως αρχισα νατρεχω πρως τα εκει, τελεικα ηταν πολλι πιο κοντα αποτη φενοτανε με δθο τρεις δρασκελιες ημουν εκει, εβαλασε ενα δοχειο θαλλασινο νερο και ερειξα το ψαρακι. Το νερο ομως ηταν θολο σχεδον μαυρο και δεν εβλεπα το ψαρακι, δεν μπορουσα να καταλαβω αν το ψαρακι μπηκε στο δοχειο η αν γλυστρισε απεξω! Ξυπνησα με μια αισθηση απορειας και στεναχωριας για την τυχη του ψαριου
νικος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.