Κλάμα και πόνος

είδα οτι κάποιος με απειγαγε και εμοιαζε πολυ με τον πρωην μου που τυχαινει να ειμαι ακομα ερωτευμενη μαζι του. με πηγε σε ενα σχολειο που δεν υπηρχε κανεις και ηταν μια αιθουσα που την ειχε μετατρεψει σε δωματιο δηλαδη ειχε ενα κρεβατι ενα τραπεζακι ενα μικρο ψυγειο. αρχικα τον φοβομουν αυτον κ ηθελα να φυγω κ εκεινος με ειχε δεσει στο κρεβατι και με δαγκωνε τοσο πολυ που εβγαζα αιμα κ εγω φωναζα απ τον πονο και εκλαιγα ασταματητα.μετα με βιαζε κ παλι εκλαιγα κ φωναζα για βοηθεια κ εκεινος μου ελεγε να σταματησω κ οτι με αγαπαει δεν θα μου κανει κακο. στη συνεχεια βρεθει σπιτι μου κ οι γονεις μου ηταν στεναχωρημενοι γιατι ελειπα μερες απ το σπιτι και ενας θειος μου με χαστουκησε πολυ δυνατα και εγω τους ελεγα πως τον αγαπω και οτι δεν ειναι κακος αυτος που με ειχε απαγαγει κ μετα εφυγα απ το σπιτι μου κ ειχα βγει στους δρομους να τον βρω αλλα δεν μπορουσα και δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω και μετα ξυπνησα!
μελινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.