ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ Ο ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ

ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡ Α ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ, ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΝΤΕΨΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΙΝΙΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΗΚΩΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ Η ΗΔΗ ΝΕΚΡΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΥΝΗΔΙΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΑΝΩ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ. ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΙΜΦΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ?
Giota

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.