σφαγη σκυλιων

ειδα ότι ημουν με μια φιλη μου και κατι γνωστους μου στο σπιτι ενός δικηγορου.... πηγαίναμε από δωματιο σε δωματιο και προσπαθούσαμε να ξεφυγουμε από κατι μικρα σκυλια (3) ! την επομενη μερα τα σκυλια μεγαλωσαν πολύ! σε ένα άλλο δωματιο του σπιτιου προς τα εξω ηταν το γραφειο του δικηγορου στο οποιο υπηρχαν 3 τζάκια τα δυο ειχαν μεσα από έναν παπαγαλο και το τριτο ένα λιονταρι! ο δικηγόρος και η οικογενεια του αποφασισαν να σφαξουν τα σκυλια γιατι εκαναν φασαρια και δαγκωναν... εβλεπα τη σφαγη και τα αιματα... μετα τα εθαψαν! στο τελος όμως ηρθε ένα αλλο σκυλι θηλυκο το οποιο το κρατησαν! τι μπορει να σημαινει??
Σοφια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.