κλειδι

Καλησπερα.ονειρευτικα ότι ήμουν στο σπίτι κάποιας φίλης μου η οποία ετοιμαζόταν για ταξίδι η να μετακομίζει . δεν θυμάμαι σίγουρα...καθόμασταν στο πάτωμα και συζητούσαμε και ήρθε ο γιος της και μου έφαγε ένα κομμάτι από το κουλούρι που είχα . Αργοτερα σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι ή φίλη μου και μου άφησε το κλειδί του σπιτιού γιατί θα έμενα εγώ εκεί το επόμενο διάστημα . μετά από λίγο άρχισα και εγώ να πακέτα βαλίτσες για κάποιο ταξίδι που θα πήγαινα . κάποια στιγμή αποφάσισα να κλειδώσω την πόρτα γιατί δεν έκλεινε διαφορετικά . ενώ προσπαθούσα να την κλείσω είδα ότι είναι χαλασμένη η κλειδαριά και κάποιος αγνωστος ήρθε από την έξω πλευρά και προσπαθούσε να την ανοίξει να μπει . τελευταία στιγμή κατάφερα να την κλειδώσω . τι σημαίνει αυτό το όνειρο?
anti

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.