Βαρκα και χιονια

Ειδα οτι ημουν μεσα σε μια βαρκα σε θαλασσα καθαρη και ηρεμη. Η βαρκα ειχε παρει νερα μεσα. καθαρα νερα. Μετα βγηκα απο τη θαλασσα μαζι με τη βαρκα και συνεχισα τη βαρκαδα πανω σε καθαρο ασπρο χιονι!
Θωμας

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Θωμά, τα όνειρα με θάλασσα είναι γενικά καλά όνειρα, εκτός κι η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη ή βρώμικη. Στην περίπτωση σου είδες καθαρά νερά και ήρεμη θάλασσα. Και μετά βγήκες σε κάτασπρο χιόνιο. Το όνειρο σου είναι οιωνός για τύχη και οικογενειακή ευτυχία, γαλήνη και ηρεμία. Αν έχεις προβλήματα, θα λυθούν και θα νιώσεις ξανά χαρούμενος.

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Αν στο όνειρό σου παρατηρείς το γαλαξία, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.