Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

τρακαρισμα

Ειδα μια γνωστη μου εξω απο το σπιτι μου να καβαλαει ενα μηχανακι στο οποιο διπλα της με το ενα χερι κρατουσε ενα αλογο κανονικο το οποιο κοιμωταν στην αρχη.και υστερα ενας αλλος φιλος μου της φωναξε τι το κανει τ αλογο το ζωντανο και εκεινο ανοιξε τ ματια του κ προσπαθουσε ν περπατησει ενω η κοπελα οδηγουσε.εκεινη την στιγμη περναγε ενα αυτοκινητο και προσπαθουσε να την αποφυγει για να μην τρακαρουν κ τ αυτοκινητο επεσε μεσα στην αυλη μου κ φοβηθηκα..και στο τελος ειδα το σκυλακι μ να ειναι γεματο με ουλες σαν καψιματα
ντιντινα

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 8 χρόνια 2 μήνες

Ντιντίνα, το όνειρό σου είναι πολύπλοκο. Γενικά δείχνει μάλλον ότι είτε ανησυχείς για τη φίλη σου είτε ότι η συγκεκριμένη φίλη σου θα αντιμετωπίσει προβλήματα σε κάποια σχέση (το άλογο) που ξεκινάει. Το ότι το αυτοκίνητο έπεσε στην αυλή σου είναι οιωνός ότι τα δικά της προβλήματα θα φτάσουν με κάποιον τρόπο και σε εσένα με αποτέλεσμα να "πληρώσεις" κι εσύ τα σπασμένα της (αυτό δείχνει το σκυλάκι σου γεμάτο ουλές). Να προσέχεις.

 

 

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.