τρακαρισμα

Ειδα μια γνωστη μου εξω απο το σπιτι μου να καβαλαει ενα μηχανακι στο οποιο διπλα της με το ενα χερι κρατουσε ενα αλογο κανονικο το οποιο κοιμωταν στην αρχη.και υστερα ενας αλλος φιλος μου της φωναξε τι το κανει τ αλογο το ζωντανο και εκεινο ανοιξε τ ματια του κ προσπαθουσε ν περπατησει ενω η κοπελα οδηγουσε.εκεινη την στιγμη περναγε ενα αυτοκινητο και προσπαθουσε να την αποφυγει για να μην τρακαρουν κ τ αυτοκινητο επεσε μεσα στην αυλη μου κ φοβηθηκα..και στο τελος ειδα το σκυλακι μ να ειναι γεματο με ουλες σαν καψιματα
ντιντινα

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Ντιντίνα, το όνειρό σου είναι πολύπλοκο. Γενικά δείχνει μάλλον ότι είτε ανησυχείς για τη φίλη σου είτε ότι η συγκεκριμένη φίλη σου θα αντιμετωπίσει προβλήματα σε κάποια σχέση (το άλογο) που ξεκινάει. Το ότι το αυτοκίνητο έπεσε στην αυλή σου είναι οιωνός ότι τα δικά της προβλήματα θα φτάσουν με κάποιον τρόπο και σε εσένα με αποτέλεσμα να "πληρώσεις" κι εσύ τα σπασμένα της (αυτό δείχνει το σκυλάκι σου γεμάτο ουλές). Να προσέχεις.

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.