παπάς κερια αντιχριστος

Είδα ότι πετούσα κεριά σε έναν παπα αντίχριστο όμως και έτρεχε και τον κλωτσουσα στο ράσο αλλα δεν τον εφτανα
μητσος

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Μήτσο, το όνειρό σου είναι καλό. Δείχνει ότι είσαι ατρόμητος και αποφασισμένος να κυνηγήσεις τα προβλήματα. Το ότι δεν έφτανες τον παπά όμως σημαίνει ότι ίσως τελικά δεν καταφέρεις να επιβληθείς στις καταστάσεις.

 

Αγγελος

πριν από 6 χρόνια 9 μήνες

Εγώ είδα ότι ήμουν μαθητής του Αντίχριστου και μετά έμαθα οτι ειναι αυτος και οχι ο ΚΥΡΙΟΣ και εφυγα αλλα με καταλαβε και με ακολουθησε

Σάκης

πριν από 6 χρόνια 2 μήνες

Είδα ότι μια γυναίκα στο σπίτι μου άγνωστη με κορόιδευε και εγώ την περιέλουσα με πετρέλαιο και την έκαψα και μετά έκαψα και τον πατέρα μου γιατί και καλά ή συμφωνούσε μαζί της σε αυτά που με κορόιδευε, ή απλά πήρε θέση όταν είδε να την καίω και επειδή δε μου άρεσε η αντίδρασή του τον έκαψα και αυτόν. Τη φωτιά που τους έβαλα την έσβησαν και οι δύο, απλά ο πατέρας μου πήγε στο δωμάτιό του μετά και η γυναίκα πήγε και ρώτησε σε ένα άλλο δωμάτιο (στο σπίτι μου πάντα) τον Αντίχριστο αν είναι ακόμα όμορφη, επειδή της κάικε λίγο το πρόσωπο και της είπε πως είναι Θεογκόμενα (μιλάμε το όνειρο ότι να 'ναι). Αυτή έφυγε νευριασμένη γιατί περίμενε ο Αντίχριστος να την κάνει καλά, αλλά αυτός δεν της έκανε τίποτα. Στη συνέχεια μετάνιωσα που έκαψα τον πατέρα μου και πήγα να του ζητήσω συγνώμη αλλά δε με άκουγε καθόλου. Έπειτα είδα στη Βίβλο να γράφει για τον Αντίχριστο ότι αν θες μπορεί να σου πραγματοποιήσει κάποια επιθυμία και εγώ αηδίασα και έκλεισα τη Βίβλο και τότε εμφανίστηκε μια γυναίκα με σημάδι στο πηγούνι σαν κάποιος/α να της είχε χαράξει το πρόσωπο στο παρελθόν και με ωραίο τρόπο πήρε τη Βίβλο και ευγενικά μου είπε πως το θαύμα είναι θαύμα. Δηλαδή, ήθελε να πει με αυτό, ότι δεν έχει σημασία από που είναι το θαύμα ποιος το κάνει, σημασία έχει να γίνει. Φυσικά και δεν ακολουθώ την άποψη της γυναίκας όπως και ότι δεν έχω κάψει κανέναν στη ζωή μου. Και εκεί τελειώνει το όνειρο.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τις πορείες μας στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.