Ερωτικό Όνειρο

Είδα ότι ήμουν ερωτευμένη με ένα άτομο το οποίο έχω καιρό να σκεφτώ και να έρθω σε επαφή για κάποιο περίεργο λόγο φορούσε ένα μαύρο κολιέ με μπίλιες ενώ δεν θα ήταν ποτέ κάποιος που θα φορούσε κάτι τέτοιο. Με φιλούσε πολύ στον λαιμό και ήμουν τόσο χαρούμενη και ερωτευμένη μαζί του. Κατά την διάρκεια του ονείρου όπου επιχείρησα να έρθω σε ερωτική επαφή με αυτό το άτομο έγινε το εξής: Η μυρωδιά αυτού του προσώπου άλλαξε ξαφνικά και έγινε γνωστή και οικεία, μια μυρωδιά που αντιστοιχεί σε άλλο άτομο το οποίο μου άρεσε για αρκετό καιρό πριν από ένα χρόνο περίπου Κάποια ερμηνεία για την ξαφνική αλλαγή προσώπου, την αναγνώριση και την αίσθηση της μυρωδιάς, το κολιέ του πρώτου προσώπου που ο θυμάμαι έντονα ; Ή οτιδήποτε άλλο θα ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ
Μαρια

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Μαρία, το όνειρό σου δείχνει σύγχυση. Ήσουν με ένα άτομο που έχεις καιρό να δεις και ενώ έκανες έρωτα με αυτόν η μυρωδιά του σου θύμιζε κάποιον άλλον. Μια ερμηνεία είναι ότι έχεις πρόβλημα να καταλήξεις ποιον από τους δύο θες ή ότι θα ήθελες έναν συνδυασμό τους. Το μαύρο κολιέ δεν ειναι καλός οιωνός, και μάλλον συμβολίζει μια αποτυχία.
 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.