Νεκροι

Ειδα στους νεκρους γονεις μου σε καποιο σπιτι ηταν τσακομενοι η μητερα μου στεναχωρεμενη και μετα φιλοι τον εφεραν η μητερα χαρουμενη με φωναξαν οι φιλοι και ειδα τον πατερα εξω σε αυλη να ψενει και να συνομηλα μαζι τους
Μαρια

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Μαρία, το να δεις τους νεκρούς γονείς σου στο όνειρο θεωρείται καλό σημάδι εκτός κι αν σου λένε ακαταλαβίστικα πράγματα, που δεν συμβαίνει εδώ. Ίσως το γεγονός ότι η μητέρα σου φαινόταν στενοχωρημένη να δείχνει ότι ήθελε κάτι ή ότι έχεις κάποιο απωθημένο με αυτήν (κάτι που θα ήθελες). Αλλά το γεγονός ότι στο τέλος ήταν όλοι χαρούμενοι δείχνει ότι όποιο κι αν είναι το θέμα θα ξεπεραστεί. Γενικά το όνειρο αυτό σημαίνει τύχη.

 

vasiliki

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

ειδα στο υπνο μου να βρισκομαι στο χωριο με συγγενεις, πολυ κοσμο, στο σπιτι στην γιαγια μου, ηταν και η γιαγια μου ,που εχει χρονια πεθανει, την ειδα στο κρεβατι χαρουμενη να την αγκαλιαζω και να την φιλαω, το ιδιο κι εκεινη και να την ρωταω πως της φαινεται ο συντροφος μου, που ηταν κι αυτος εξω απο το σπιτι, και να τον εγκρινει λεγοντας οτι της αρεσει.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.