Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νεκροι

Ειδα στους νεκρους γονεις μου σε καποιο σπιτι ηταν τσακομενοι η μητερα μου στεναχωρεμενη και μετα φιλοι τον εφεραν η μητερα χαρουμενη με φωναξαν οι φιλοι και ειδα τον πατερα εξω σε αυλη να ψενει και να συνομηλα μαζι τους
Μαρια

ονειροκριτης

πριν από 8 χρόνια 1 μήνας

Μαρία, το να δεις τους νεκρούς γονείς σου στο όνειρο θεωρείται καλό σημάδι εκτός κι αν σου λένε ακαταλαβίστικα πράγματα, που δεν συμβαίνει εδώ. Ίσως το γεγονός ότι η μητέρα σου φαινόταν στενοχωρημένη να δείχνει ότι ήθελε κάτι ή ότι έχεις κάποιο απωθημένο με αυτήν (κάτι που θα ήθελες). Αλλά το γεγονός ότι στο τέλος ήταν όλοι χαρούμενοι δείχνει ότι όποιο κι αν είναι το θέμα θα ξεπεραστεί. Γενικά το όνειρο αυτό σημαίνει τύχη.

 

vasiliki

πριν από 8 χρόνια 1 μήνας

ειδα στο υπνο μου να βρισκομαι στο χωριο με συγγενεις, πολυ κοσμο, στο σπιτι στην γιαγια μου, ηταν και η γιαγια μου ,που εχει χρονια πεθανει, την ειδα στο κρεβατι χαρουμενη να την αγκαλιαζω και να την φιλαω, το ιδιο κι εκεινη και να την ρωταω πως της φαινεται ο συντροφος μου, που ηταν κι αυτος εξω απο το σπιτι, και να τον εγκρινει λεγοντας οτι της αρεσει.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.