μπερδεμενο

ειδα στο ονειρο οτι ειχα κλειση ραντεβου να βγαιναμε βολτα με τα παιδια της πρωην φιλεναδας μου [ με την οποια δεν μιλαμε εδω και 3 μηνες με κανεναν ]και με το παιδακι μου.Οταν χτυπησε η πορτα και ανοιγω μπροστα μου βγαινει η μητερα τους της οποια δεν την χαιρετησα καν μιλισα μονο στα παιδια.ΜΕΤΑ ενω ειχα κανει της δουλειες στο σπιτι ειδα οτι ηταν γεματι με σκουπιδια δηλαδη πολυ βρωμικο
ΛΟΡΙ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.