ΣΕΙΣΜΟΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΙΔΕΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΖΙΜΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΙΑΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ..ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Η ΔΥΟ ΜΟΥ ΜΙΑΖΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ....ΒΓΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΕΣ ΥΠΕΙΡΧΕ ΜΙΑ ΣΑΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΙ Μ ΦΟΡΜΕΣ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ...........ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΝΕΣΙΧΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΝΒΕΙ??? ΧΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΠΡΗΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΟΝΙΜΑ ΜΑΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΑ ΕΝΑ ΧΡΕΙΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΠΕΙΚΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΙΟ ΣΥΜΑΔΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.