ΟΡΔΗ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ

Είδα ότι ήμουν με την αδερφή μου και κάποιο άλλο πρόσωπο σε έναν ξύλινο και μάλλον πολύ παλιό πύργο, βραδινή ώρα. Εκεί, εμφανίστηκε μία ορδή ποντικών μικρών και άρχισαν να μας κυνηγούν. Προσπαθούσαμε συνεχώς να τα αποφύγουμε ανεβαίνοντας στην εσωτερική σκάλα. όμως, προς το τέλος, η αδερφή μου σταμάτησε και τα άφησε να ανέβουν πάνω της. Τότε, πήρα ένα σκεύος, τα απομάκρυνα από αυτή, όμως ανέβηκαν πάνω μου. Ξύπνησα, προσπαθώντας να τα διώξω. Τι σημαίνουν αυτά ;
Γιώργος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.