Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ

Η δουλεια μου ειναι να ανακαινιζω σπιτια και ειδα ονειρο πως θα ανακαινιζα μια εκκλησια....την επισκευθηκα και αυτη ηταν ηδη φτιαγμενη οι μοναχεσ ηταν πολυ καλες μαζι μου και απλα επιβεβαιωσαμε πωσ ολα ηταν ενταξει...ταυτοχρονα επειδη θα ελειπα ωρες απο το σπιτι πηρα μαζι μου την πολυαγαπημενη μου γατουλα την οποια ειχα συνεχεια αγκαλια... και ξαφνικα αρχισαν να προσπαθουν σκυλια να μου την παρουν και διαφοροι νεαροι να μου την σκοτωσουν ενω εγω παλευα να την σωσω με αγωνια..τελος ειδα τον πατερα μου που μου ν μουδινει το χερι του για να ανεβω την σκαλα μεσα στην εκκλησια αλλα δεν το εφτανα και δεν τετοντονωταν ωστε να τα καταφερω και εν τελει επεσα... μου φωναξε πως εγω εφταιγα, η γατουλα μου εφυγε καποιος την χτυπησε και στο τελος ετρεξα την πηρα αγκαλια και χτυπησα εναν απο τουσ νεαρους στο προσωπο.. τι μπορει να σημαινει ελπιζω να μην παθει κατι το ζωακι μου !
κατια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.