σκαλα

καλημερα, ειδα οτι ημουν σε ενα κτιριο σαν μαγαζι κ ειχε κοσμο που δεν ηξερα ηταν βραδυ κ περιμενα το κτελ αφου ηρθε το σταματησα κ πηγα να παρω την κοκκινη βαλιτσα μου κ οταν την εβαλα μεσα ξανα παω πισω να δω εαν εχω κατι αλλο ολα αυτα μεσα στο ανχος κ τελικα το κτελ φευγει με την βαλιτσα μου χωρις εμενα και ζηταω βοηθεια απο κατι αγορια και αρχιζουμε να ανεβαινουμε μια σκαλα πολυ μεγαλη απο τσιμεντο πανω στο βουνο κ σε καοια στιγμη φοβομουνα μην πεσω κ σκεφτηκα να γυρισω αλλα δεν με αφησανε
αλεξια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.