Ηθοποιός

Ενας ηθοποιός που δε ζει πια βούτηξε σε ένα μέρος σαν τεράστια δεξαμενή με βρώμικο νερό στο οποίο βρισκόμουν μέσα και με έβγαλε έξω
Chrissa

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.