έγκυος

Είδα ότι καθόμουν κάπου μόνη μου κ ήρθε μια έγκυος κάθησε δίπλα μου γτ είχε λαχανιασει κ εκει που μιλούσαμε βλέπω το κεφαλι του μωρού να βγαίνει κ της λέω" γέννας"! Βγήκε το μωρό κ το κράτησα εγώ, εκείνη έκοψε τον λώρο κ της το έδωσαπίσω. Είμαι ανύπαντρη αλλά συζω με τον σύντροφο μου
Βάσω

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.