νεκρός πατέρας ή νεκρός παππούς

Είδα ότι τα παιδιά μου έκλαιγαν γιατί πέθανε ο πατέρας μου. Εγώ κλαίγοντας κατέβηκα στο σπίτι των γονιών μου(που βρίσκεται πραγματι 2ορόφους κάτω από το δικό μου). Εκεί βλέπω τον νεκρό παππού μου (έχει πεθάνει από το 1994)στο πάτωμα με ένα παλιό υφαντο σεντόνι, τον κοιτάω, κλαίω σαν να πεθανε τώρα, τον φιλάω είναι ζεστός ακόμα και τον βλέπω να κουνιέται και να αναστενάζει ανοίγοντας τα μάτια του. Τότε ο μπαμπάς μου που κάθεται στον καναπέ, (πρόσφατα μάθαμε ότι έχει ζαχαρο σε μεγάλο βαθμο και έχω αγχωθεί με αυτό) μαζί με το άντρα μου μου λένε ατάραχοι:" Αστον να ξεκουραστεί έχει υποφέρει πολύ στη ζωή του." Τους κοιτάω και λέω τι λέτε;Παράλληλα, κοιτάω αριστερά μου και βλέπω τα κορίτσια μου και το γιο μου να κλαίνε στην κουζίνα και η μητέρα μου να πλένει πιάτα σαν να είναι μια συνηθισμένη μέρα... Κουλό και ξυπνάω νομίζοντας ότι έχω χάσει τον πατέρα μου...
Κάτια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!