ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ 1 ΜΗΝΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ, ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ Μ- ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΝ ΥΠΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ.. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΠΟΙΟΣ Κ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΑΛΙΖΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΜΡ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΤΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΕ ΤΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??
antonia ze

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.