Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ 1 ΜΗΝΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ, ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ Μ- ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΔΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΝ ΥΠΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ.. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΠΟΙΟΣ Κ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΑΛΙΖΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΜΡ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΤΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΕ ΤΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??
antonia ze

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.