Γιαγιά μου

Γειά σας! Ενοιωσα οτι η γιαγια μου είχε σηκωθεί και βγεί απο το κρεββάτι της που ήταν σαν κούνια μικρόυ παιδιού, γιατί ακουσα ενα θόρυβο απο τον επάνω όροφο( οταν ζούσε τα είχε χαμένα). Ανέβηκα την σκάλα και είδα την γιαγιά μου να κάθεται στο τελευταίο σκαλί, να είναι πολυ μικρή στο σώμα και να σκουπίζει καθισμένη με μια σκούπα απο τις παλιές. Την σήκωσα στην αγκαλία μου και θα την πήγαινα προς το κρεββάτι..Εδω ξύπνησα λίγο τρομαγμένη {πιο πολύ απο το μέγεθος της γιαγιάς μου) Ευχαριστώ πολύ.
ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΕ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.