μαυροφορεμενες μορφες χωρις προσωπο

τρεις μαυροφορεμενες μορφες χωρις προσωπο ( φορουσανε μανδυες με κουκουλα) βρισκοτανε εξω απο την εξωπορτα του σπιτιου μου και ειχανε ενα σακι μεγαλο με πολυχρωμες βελεντζες μπροστα τους....δεν μιλήσανε ,ουτε είπανε τι θελουν και τα ειχανε ακουμπισμενα στο πατωμα....και μετα τους εκλεισα την πορτα.
κωστας

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.