Συνάντηση στο ζαχαροπλαστείο

Είδα ότι ειχα πάει στο ζαχαροπλαστείο με μεγάλη ορεξη για γλυκό αλλά δεν ήξερα τι να πρωτοπάρω τα κοιταγα ολα τα λιγουρευόμουνα και δεν αποφάζιζα τι θέλω με ρωτάει ο υπάλληλος αποφασίσατε ?περιμενε λιγο του λέω να σκεφτώ και εκεινη την στιγμή μπαίνει ο άντρας που αγαπώ με μιά κοκκινη μπλουζα χαμογελαστος μου λέει ιωαννάκι και συ γλυκό θές ?ναι του λέω αλλά δεν αποφάσισα ακομα τι θα πάρω θα με βοηθησεις και μου λέει βιάζομαι πρεπει να φυγω οταν αποφασισεις πες μου να πάρω και γω το ιδιο γλυκο να φάω και εφυγε τρεχοντας οταν τον ρωτησα που πάς τι έγινε ?μου λέει ο Γιώργος ενδιαφέρεται για σένα και φευγει ενώ αυτός ειναι ο Γιώργος !!!
Ιωάννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...