σκαλα κ αιμα

Ειδα οτι ημουν με το αγορι μου που χωρισαμε προσφατα κ ανεβαιναμε χερι χερι μια σιδερενια σκαλα κ ξαφνικα σταματαω κ κοιταω τα ποδια μου κ ετρεχε αιμα ποταμι, χωρις σταματημο κ με ορμη!!!!! Τι σημαινει?
σοφια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συχνά, τα περιστατικά που βλέπουμε στο όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα. Ετσι, αν δεν πίνετε μπύρα και δείτε στο όνειρό σας ότι πίνατε μπύρα, τότε σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σας περιμένουν απογοητεύσεις, ειδικά αν το περιβάλλον δεν είναι πολύ εντάξει.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.