Μπερδεμένο όνειρο

Γεια σας, Είδα ένα όνειρο τελευταία που δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε ιδιαίτερα. ήμουν υποτίθεται με τους γονείς μου και ανακοίνωσαν ότι θα ξαναπαντρευτούν. Το σκηνικό άλλαξε απότομα και υποτίθεται ότι ήμουν μέσα στην εκκλησία όπου ήταν φίλοι και συγγενείς, αλλά δεν είδα πουθενά τους γονείς μου. Όλοι μέσα στην εκκλησία ήταν χαρούμενοι και είδα τον ιερέα να περνάει από άτομο σε άτομο και είχε στο χέρι ένα δοχείο με λουλούδια που νομίζω ότι ήταν μαργαρίτες. Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο του και νομίζω τα ράσα του ήταν λευκά. Όταν έφτασε σε μένα ο ιερέας σταμάτησε, έβγαλε μια μαργαρίτα από το δοχείο και με σταύρωσε με αυτήν. Στη συνέχει βγήκα έξω και είδα ότι ο ουρανός ήταν γεμάτος με μαύρα σύννεφα και μετά από λίγο ξύπνησα.
Κώστας

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.