Δόντια και κλάμματα

Σε δύο μέρες συνεχόμενα είδα δύο παρόμοια όνειρα! Την πρώτη είδα πως έσπασαν κάποια κομμάτια από τα πίσω δόντια μου και τα έβγαλα ε το χέρι και τα πέταξα! Την δεύτερη φορά είδα πως καθώς μιλούσα με την μητέρα μου ξαφνικά σταμάτησα να μιλάω γιατί ένιωσα κάτι στο στόμα μου..Ανοιξα το στόμα μου και έφτυσα στο χέρι μου 3 δόντια,τα οποία ήταν λευκά και σε καλή κατάσταση. Γύρισα κοίταξα την μητέρα μου,τις τα έδειξα και έβαλα τα κλάματα!! Τι σημαίνουν τα όνειρα μου????
Ελένη Κ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Τα όνειρα με μοναστήρια έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπει κανείς και πως ή ποιος το βλέπει.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.