Γλέντι αραββώνων

Είδα να γίνεται να γλέντι σ ένα ψηλό πύργο(πρέπει να ήταν ο λευκός πύργος).Ανέβηκα με δυσκολία πάνω κ γινότανε το γλέντι των αραββώνων μου,είχε πολύ κόσμο,γεμάτα τραπέιζια με φαγητά,ζωντανή μουσική,κ οι πιο πολλοί από αυτούς που είδα είναι νεκροί σήμερα.Ήρθε ο λογαριασμός να πληρώσουμε κ επειδή ήταν μεγάλος πήγα και τον έδωσα στον πατέρα μου(έχει πεθάνει)κ έβγαλε μια στοίβα με τα χρήματα κ μου τα έδωσε να πληρώσω.Όταν έφυγα από τον Λευκό Πύργο με μία θεία μου που είναι νεκρή,πήρα γλυκά από ενα μεγάλο βάζο κ τα έδωσα στην θεία μου για να τα δώσει στα παδιά της.Όταν ρώτησα μια γειτόνεισσα πώς περάσανε(είναι ζωντανή) ,είπε ότι δεν της άρεσε το φαγητό κ δεν πέρασε καλά.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.