Εγκυμοσύνη με μικρή κοιλιά

Έβλεπα όλο το βραδυ οτι ήμουν εγκυος οχι σε προχωρημένο μηνα. Υπολόγιζα στον πέμπτο έκτο μηνα που η κοιλιά ειναι μικρή! Τι σημαίνει;
Θωμαις

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.