γκρι παντόφλες

Μου είπανε ότι χάθηκαν από λογαριασμό μου 350 ευρώ και εγώ αναστατώθηκα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα Πηγαινοντας σε ένα τζαμί με υποχρέωσαν να βγάλω τις γόβες μου και μου φόρεσαν γκρι υφασμάτινες μαλακές παντόφλες που σκέπασε το πόδι κάτω από τον αστράγαλο
Γεωργία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.