νεκρος πατερας

Ειδα τον πατερα μου που εχει πεθανει 2 εβδομαδες τωρα να ειναι ζωντανος και μεσα στο σπιτι μας. Μιλησαμε και του εκανα καποιες ερωτησεις μου απαντησε και αφου τον ειδε και η μητερα μου καθησαμε στο ιδιο τραπεζι και μετα εξαφανιστηκε
Μαρινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.