θάλασσα χιονι

Βρέθηκα να πλατσουριζω στα όμορφα καθαρά πράσίνα νερά της Κρήτης διαβάζοντας ένα ημερολόγιο που αναιτια άρχισε να βρέχεται κ να μουτζουρωνει Τότε πρόσεξα πως η στάθμη της θάλασσας ανέβαινε. Έτρεξα στην αμμο να το δω και όταν είδα να σχηματίζει ήρεμο κυμμα... Χωρίς αφρό χωρίς θολά νερά χωρίς στροφή στο κύμα πανικοβληθηκα. Προειδοποιουσα παιδάκια στην επιστροφή μου προς το σπίτι να κλειδώσουν πόρτες κ να τρέξουν. Με περίμενε η μητέρα μου σπίτι λέγοντας μου πως ο γάμος που ειμασταν καλεσμένοι ακυρώθηκε κ μας εγκατέλειψαν ολοι. Τότε είδαμε το χιόνι να.πέφτει σε μια.ηλιόλουστη κ ζέστη μέρα του καλοκαιριού. Νιφάδες άσπρες μαλακες κ.χοντρές.σαν πον πον... Αρεες.... Κ η θαλασσα καθαρή κ ήρεμη να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο τέλος.
Τζένη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Ενα από τα πιο καλά όνειρα. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το πρόβατο στο όνειρό μας συμβολίζει ευτυχία.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.