φλερτ

Είδα πως ήμουν στο λεωφορείο και ο οδηγός ήταν ένα πολύ όμορφο νέο παλικάρι και με φλέρταρε!και μετά βγήκα στον δρόμο και ήταν αυτός στο αμάξι με μια κοπέλα και μου είπε να μπω να με πάει αυτός και εγώ τον κοιτούσα συνέχεια και μετά μου είπε πως ήταν η αδερφή του!έπειτα είχαμε ραντεβού και εγώ βαφμουν και είχα γίνει πολύ όμορφη!και ήμουν πολύ ευτυχισμένη που έγινε όλο αυτό και θα βρισκόμουν μαζί του!ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ελεάνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.