pastes

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.