Παπάς-Γονείς

Είδα εναν παπά με όμορφο γυναικείο πρόσωπο έντονα φρύδια και μαύρα μάτια του οποίου φιλούσαμε το χέρι εγώ και οι γονείς μου οι οποίοι στην πραγματικότητα πάσχουν από ασθένειες.Μπήκε στο σπίτι των γονιών μου,κρατούσε μια μικρή βαλίτσα,του είπαμε σας ευχαριστούμε του φιλήσαμε το χέρι και έφυγε μόνος του από το σπίτι.Θυμάμαι αμυδρά ότι βγήκαμε μαζί του στο μπαλκόνι και ύστερα έφυγε.Φορούσε μαύρα και καλοσιδερωμένα ράσα.Μετά από αυτό βρέθηκα μαζί με τον πατέρα μου στο χωριό του στην αυλή του πατρικού του σπιτιού.
iwanna

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Όπως και να τα δεις τα ρεβύθια, σημαίνουν στενοχώριες, δυσάρεστες ειδήσεις, αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!