αυγά,πουλί,κουτσουλιά,στρατιώτης

Ήμουν σε κάποιο χώρο που λέει ότι ήταν το μαγαζί μου, και ενώ ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε για να πάμε σε ένα ραντεβού με τον άντρα μου πήγα στο ψυγείο (το οποίο είχε πράγματα μέσα - κυρίως πολλά φρέσκα αυγά) και είδα ότι είχε γεμίσει σε κάποια σημεία νερό, πείρα χαρτί και άρχιζα να το καθαρίζω, αλλά όπως καθάριζα γέμισα κουτσουλιές από κάποιο πουλί. Το πουλί ήταν εκεί στο πίσω μέρος του ψυγείου στο σημείο που έμπαιναν σιγά σιγά τα νερά, και αυτό ήταν λίγο βρεγμένο, εκεί υπήρχε και άλλη κουτσουλιά, τότε φώναξα τον άντρα μου να το δει για να κάνει κάτι να το επιδιορθώσει, το οποίο και έκανε με ένα λίγο πρόχειρο τρόπο γιατί έπρεπε να φύγουμε να μην αργήσουμε για το ραντεβού. Μετά όταν βγήκαμε έξω είδαμε πολλά αμάξια παρκαρισμένα και παρα πολύ κοντά το ένα στο άλλο και αναρωτήθηκα τί γινόταν και μου είπαν ότι είχαν συγκέντρωση στρατηγοί και εκείνη τι στιγμή άρχιζαν τα αμάξια να φεύγουν για να πάω να πάρω το αμάξι και εγώ. Εκείνη τι στιγμή απλά είδα να περνάει από μπροστά μου ένας στρατιώτης. Μετά μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.