Ζήτησα να φάω σταφύλια

Ονειρευτηκα οτι σαν να ήμουν σε ενα μέρος σαν εστιατόριο με τραπέζια. Σε ενα απο αυτά καθομουν και εγω με τον συνέταιρο μου. Τα φαγητά τα σερβίριζε η μάνα του συνεταίρου μου. Και με ρώτησε ο συνέταιρος μου : Μαρία, τι θελεις να φας εσυ? Και εγω απάντησα : Δεν θέλω φαγητό, θέλω σταφύλια. Οπότε το άκουσε η μάνα του και απο μακριά μου φώναξε: Πολύ ωραία. Εχω σταφύλια. Περίμενε και θα σου φέρω!!!
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, το όνειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη. Διαβάστε τις ερμηνείες.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.