Μαυρα ρούχα

Ήμουν σε σπίτι γνωστό και ηρθε και με φίλησε στα χείλη ένας γνωστός άντρας που δε μένει σ'αυτο το σπίτι ντυμένος στα μαυρα!
Θωμαις

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.