ηλεκτρικο ρευμα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.