ανεξηγητο ονειρο

Ειδα οτι κατεβαινα την κατηφορα του σπιτιου μου μαζι με την κοπελα που μου αρεσει και ειμασταν ολο αγκαλιες φιλια και χαδια και πηγαιναμε στην δουλεια της σε μια καφετερια λιγο πιο κατω...(με την κοπελα ημασταν για 3 μερες μαζι και τωρα ειμαστε φιλοι)Στο ονειρο μου ομως αυτη η καφετερια ηταν μεσα σε ενα αγνωστο εμπορικο κεντρο...καθως ημασταν μεσα στο εμπορικο και φερναμε βολτες και γελαγαμε ειδαμε οτι ειχε αργησει 10 λεπτα στην δουλεια της και της λεω πηγαινε εσυ και θα ερθω και εγω για να μην σου πουν οτι αργησες εξαιτιας μου.και πηγε προς τις κυλιωμενες σκαλες..μετα απο λιγο κατεβηκα και εγω τις κυλιωμενες καθως κατεβαινα ειδα πανω αριστερα εναν τυπο τον οποιο τον γνωριζα να με κοιταει και νομιζω εστριβε και τσιγαρο..(ο ανθρωπος αυτος με εψαχνε πριν 3 χρονια για να τσακωθουμε γιατι εκανα σχεση με την τοτε κοπελα του)..Ξαφνικα βρεθηκα μεσα στο αμαξι μου να κατεβαινω απο ενα πλοιο σε ενα νησι αλλα πηγαινα γρηγορα και επαιρνα και γρηγορα τις στροφες.Το νησι μαλλον ηταν κοντα στο εμπορικο γιατι θυμαμαι να ελεγα ειναι κοντα θα γυρισω...
Στέργος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.