Αποτυχημένη εγκυμοσύνη.

Βασικά το όνειρο ήταν πολύ περίπλοκο. Κάτι παραπάνω από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Στην αρχή ήμουν έγκυος (ενώ στην πραγματικότητα δεν είμαι), ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου λόγω αυτής της εγκυμοσύνης. Στο τέλος έχασα το μωρό. Μετά από διάφορα άλλα γεγονότα τα οποία δεν θυμάμαι πάρα πολύ καλά, είμαι και πάλι έγκυος και φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα ξανά χάσω το μωρό μου. Μια γνωστή κοπέλα με την οποία δεν κάνουμε παρέα αλλά έχει δικά της παιδιά προσπαθούσε να με βοηθήσει. Ένιωθα κυνηγημένη και ήξερα ότι κάτι κακό θα συμβεί σε όλους. Στο τέλος έζησαν όλοι αλλά εγώ και πάλι ήμουν μακριά από το μωρό μου, είχα βρεθεί κάπου άλλου και δεν έμοιαζα με εμένα, το μωρό το μεγάλωναν κάποιοι άλλοι και εγώ δεν το θυμόμουνα καν... Μετά ξύπνησα.
Αθηνά

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.