τρένο που έτρεχε γρήγορα

Εγω ειδα σημερα το βραδυ στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα αγνωστο μερος με την μητερα μου και με μια θεια μου.Εβλεπα λιγο πιο κατω ενα σιδηροδρομο και πανω σε ραγες να τρεχουν τρενα.Η μητερα μου ηθελε να μπουμε στο τρενο αλλα εγω φοβομουν.Τελικα με πηραν με το ζορι και μπηκαμε μεσα στο τρενο,εγω η θεια μου και η μητερα μου.Μολις μπηκαμε μεσα το τρενο ετρεχε πολυ γρηγορα και εγω ελεγα ποτε θα φτασουμε, κουνιονταν κιολας και εγω φοβομουνα,αλλα η μητερα μου μου ειπε οτι τωρα σε λιγο φτανουμε.Σαν να φοβηθηκα λιγο απο το γρηγορο τρεξιμο του τρενου και καπως ανχωθηκα.Γενικα δεν εχω μπει πολλες φορες σε τρενο μονο 3 φορες.Μπορειτε να μου πειτε την δικη σας ερμηνεια τι να σημαινει.
Βαλεντινα

marianna

πριν από 8 χρόνια 7 μήνες

ειδα οτι πηγαινα να μπω αφου ειχαν μπει οι αλλοι και ειχα ξεχασει τα καλυντικα μου στο σκαλοπατι του τρενου..

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.