η ομορφη λιμνη

ειδα οτι εμενα σε ενα μεγαλο και πλουσιο σπιτι. στον κηπο, απο τη μια ακρη υπηρχε μια ωραια καταγαλανη πισινα και στην αλλη ακρη μια υπεροχη λιμνη με εντονο χρωμα μπλε και ηρεμη. μεσα ειχε καποιους ψαραδες με τις βαρκες τους . ηταν λεει η λιμνη των ιωαννινων........... μετα εφυγα και περπατουσα στο κεντρο της πολης. ηταν ενα πολυ μικρο μερος με στενα και γραφικα σοκακια, χαζευα τα πολλα και μικρα τουριστικα μαγαζακια και κρατουσα απο το χερι κι ενα αγορακι γυρω στα 4 με 5 χρονων
Αργυρω

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.