ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ 1 ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΠΑΝΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.