εγώ σε όνειρο άλλου

Καλησπέρα σας!! Θα ήθελα να ρωτησω τι σημαίνει αν κάποιος άλλος με δει στο όνειρο του? Ενα άτομο το οποίο το έχω συναντήσει το πολύ 5 φορες μου είπε οτι με είδε στο όνειρο του μαζί με τον συντροφο μου. Εμένα με είδε χαρούμενη ενω τον συντροφο μου τον είδε στεναχωρημενο. Θα μπορούσα τε σας παρακαλώ τι σημαίνει αυτό για τον καθένα? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Το τονίζω οτι το άτομο αυτό δεν με έχει δει ουτε τον έχω δει πρόσφατα και στο παρελθον έχει τύχει να συναντηθουμε ελάχιστες φορες ενω με τον συντροφο μου συναντήθηκε πρόσφατα και έτσι του αποκάλυψε και το όνειρο.
Άντζελα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.