γλιστριμα ολισθηροτηςκαι χερι βοηθειας

Ενας φιλος μου ειδε οτι γλιστρουσα σε εδαφος με λαδια χωρις να μπορω να σηκωθω.Αυτος μου εδωσε το χερι του με τραβηξε απο τα λαδια και φυγαμε.
angela

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.