σε 2 χρόνια πεθαίνω

Καλησπέρα, είδα εδώ και πολλές μέρες το όνειρο που θα σας περιγράψω αλλά δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Είδα λοιπόν ότι καθόμουν αντικρυστά με κάποιον άνδρα και μου ανακοίνωσε ότι σε 2 χρόνια θα πεθάνω. Δε μου είπε ούτε από τι, ούτε και πώς. Τον κύριο δεν τον αναγνώρισα. Δε ήταν καποιος που γνωρίζω. Δε μου είπε τίποτε άλλο. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι εγώ σκεφτόμουν συνεχώς τα παιδιά μου και τι θα απογίνουν. Το ποιο συγκλονιστικό ήταν ότι το πρωί που σηκώθηκα συνειδητοποίησα ότι εκείνη την ημέρα ήταν τα 9 χρόνια μίας θείας μου που αγαπούσα πολύ. Το όνειρο σας το έχω ξαναστείλει αλλά δεν το είδα δημοσιευμένο στη σελίδα σας. Σας παρακαλώ για μία απάντησγ
Κική

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης.