γαμος με τον άντρα μου

ειναι δύο τα όνειρα: ειμαι ηδη παντρεμένη. ονειρευτηκα οτι παντρευομουν τον άντρα μου σε ενα νησι με πολύ ωραια θάλασσα και παρα παρα πολύ κόσμο! ένιωθα πολύ ευτυχισμένη και όμορφη αν και το πρόσωπο μου δεν το είδα. είδα μονο την φούστα του νυφικού που φορούσα! η θάλασσα ήταν πολύ ωραία και ήρεμη και καθόμασταν κάπου ψηλά σαν κερκίδες και βλέπαμε τον κόσμο που καθόταν επίσης σε κερκιδες και την θάλασσα! ειμαι έγκυος αλλά ακόμα να μάθω το φύλο. ονειρεύτηκα ενα μωρακι το οποιο ηταν σκεπασμενο με σεντονι απο τη μεση και κατω. ηταν το δικο μου και αγωνιουσα για το φυλο μεχρι που πηγε η αδελφη μου και τραβηξε το σεντονι και αποκαλυφθηκε οτι ηταν αγορακι. εχω ηδη 2 αγορακια και θα ηθελα κοριτσακι αυτη τη φορα!
tania

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας.