τιγανιζω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;