Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νεκρη γιαγια και σκοτεινα πνευματα

Κοιμωμουν , λεει, στο σπιτι της πεθαμενης γιαγιας μου και ξαφνικα ενιωσα καποιον να μου χαιδευει τα χερια. Ανασηκωθηκα, κοιταξα, και ειδα τη γιαγια μου πανω απο το κρεβατι να με φωναζει με τ'ονομα μου. Σηκωθηκα, την αγκαλιασα και τη φιλησα. Οταν αρχισα να της απολογουμαι-νιωθοντας εντονες τυψεις-που δεν πηγα στη κηδεια της, η μορφη της αρχισε να μεταμορφωνεται σε μια μαυρη φιγουρα που απομακρυνονταν απ'το δωματιο. Την ακολουθησα και βρεθηκα στο σαλονι οπου ειδα 2 μαυρες φιγουρες με κουκουλες (χαρος,σατανας?) χωρις προσωπα. Πλησιασα και τοτε η μια απ'αυτες με πηρε απ'το χερι, μου φορεσε τη μαυρη κουκουλα και με πηγε μπροστα σ'ενα καθρεφτη οπου ειδα το προσωπο μου. Φρικαρα κ αμεσως ξυπνησα.
marina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν δεις ακίνητο άγαλμα στον ύπνο σου, είναι συνήθως οιωνός για αποτυχίες και στασιμότητα στις δουλειές σου. Αν όμως είδες στο όνειρό σου να θαυμάζεις ή να ακουμπάς ένα ωραίο άγαλμα κάποιου μεγάλου άντρα ή του Θεού, να περιμένεις επιτυχίες και θα ακούσεις ευχάριστα γεγονότα.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!