Νεκρη γιαγια και σκοτεινα πνευματα

Κοιμωμουν , λεει, στο σπιτι της πεθαμενης γιαγιας μου και ξαφνικα ενιωσα καποιον να μου χαιδευει τα χερια. Ανασηκωθηκα, κοιταξα, και ειδα τη γιαγια μου πανω απο το κρεβατι να με φωναζει με τ'ονομα μου. Σηκωθηκα, την αγκαλιασα και τη φιλησα. Οταν αρχισα να της απολογουμαι-νιωθοντας εντονες τυψεις-που δεν πηγα στη κηδεια της, η μορφη της αρχισε να μεταμορφωνεται σε μια μαυρη φιγουρα που απομακρυνονταν απ'το δωματιο. Την ακολουθησα και βρεθηκα στο σαλονι οπου ειδα 2 μαυρες φιγουρες με κουκουλες (χαρος,σατανας?) χωρις προσωπα. Πλησιασα και τοτε η μια απ'αυτες με πηρε απ'το χερι, μου φορεσε τη μαυρη κουκουλα και με πηγε μπροστα σ'ενα καθρεφτη οπου ειδα το προσωπο μου. Φρικαρα κ αμεσως ξυπνησα.
marina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης.