βαρκαδα με φιλο μεγαλο σε ηλικια

Αυτος εκανε κουπι, πηγαιναμε βαρκαδα, περασαμε διπλα απο παραλια με κοσμο, λουομενους, προσπερασαμε και βρεθηκαμε στα βαθεια, πεσαμε σ'ενα μεγαλο κυμα, το περασαμε κι ο φιλος γι αστειο προσπαθησε να με αναποδογυρισει για να πεσω στο νερο. Τελικα εκανα βουτια μες στη θαλασσα, στα βαθεια ενω εβλεπα πιο περα το σφυριγμα φαλαινας? με εκτοξευση νερου.
Dora

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.