Γυναικα με μαύρα

Καλησπέρα! Χθες το βραδυ ειδα ενα όνειρο που με φοβίσε λιγάκι! Εγω και η μητέρα μου είχαμε παει να πούμε χρονια πολλα σε μια φίλη μας (Νικολεττα)! Ενώ η μητέρα μου πήγε πανω στο διαμέρισμα της φίλης μας εγω αποφασισα να τη περιμένω στο αυτοκίνητο! Οπως κοιτούσα εξω ειδα μακριά μια γυναικα με μαύρα, μελαμψη αλλα δεν έμοιαζε με γυφτισσα....περισσότερο με Ισραηλινή! Κατέβασα το κεφαλι γιατι δεν ήθελα να με δει και μα ζητήσει χρήματα! Μετα απο λιγο όμως είχα την έντονη αίσθηση οτι ηταν η Παναγία και όταν σήκωσα τα ματιά η γυναικα ηταν μπροστά μου! Ηταν όμορφη και ειχε μαύρα μαλλιά! Ενώ άρχισε να μου μιλαει (δυστυχώς δε θυμάμαι τι μου ειπε) εμφανίστηκαν κατι άντρες που ήθελα να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν μεσα κι εγω προσπαθούσα να κλειδωσω τις πόρτες! Μετα ειδα τη μητέρα μου να βγαίνει απο το σπίτι και εξαφανίστηκαν όλοι! Όταν τη ρώτησα αν ειχε δει κι αυτη τη γυναικα μου απάντησε ναι και οτι ειχε μιλήσει και σ αυτη! Τι σημαινει το ονειρο;
Nick

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τουαλέτα.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.